Idioma: CAT / ESP

Selcovi

Política de privacitat

Notificació de privacitat de Selcovi, SL

Selcovi-2011, SL i d’ara endavant «Selcovi», ens comprometem a protegir la privacitat dels visitants dels nostres llocs web així com dels nostres clients, proveïdors, comercials i usuaris finals.

Les següents notificacions de privacitat expliquen les diferents formes en què Selcovi recopila, utilitza i comparteix informació personal.

Notificació de privacitat de Selcovi: Aquesta notificació confidencialitat de la vostra informació personal que nosaltres recopilem en el desenvolupament habitual de la nostra activitat, que inclou els nostres llocs web, productes i serveis (per exemple, mitjançant comentaris, valoracions i enquestes sobre productes o serveis)

Notificació de galetes: Aquesta notificació afecta a la manera en que utilitzem cookies i altres tecnologies similars quan vostè visita els nostres llocs web.

Notificació de privacitat al sol·licitant: Aquesta notificació confidencialitat de la vostra informació personal que nosaltres recollim en relació amb les seves accions en processos de selecció i contractació laboral.

Notificacions addicionals: Selcovi pot oferir divulgacions addicionals just a temps o informació complementària sobre les seves pràctiques de recopilació, ús i divulgació de dades en relació amb determinats llocs web, productes i serveis. Aquestes notificacions poden complementar o aclarir les pràctiques de privacitat de Selcovi o oferir opcions addicionals sobre la forma en què Selcovi processa les seves dades.

En cas de tenir alguna pregunta sobre la present Notificació de privacitat, pot contactar amb nosaltres a la següent adreça de correu electrònic: rgpd@selcovi.cat

NOTIFICACIÓ DE PRIVACITAT DE SELCOVI

PRIMERA PART: QUÈ INFORMACIÓ recollim i com la UTILITZEM

 

1. Informació que recopilem sobre vostè

 

Recopilarem informació personal quan vostè ens l’ofereixi de forma voluntària. Recopilem informació personal, per exemple, quan vostè demana, (o vol utilitzar) o sol·licita informació sobre productes o serveis de Selcovi, se subscriu a comunicacions comercials, sol·licita assistència, omple qüestionaris. Podem utilitzar aquesta informació juntament amb una altra que recopilem d’vostè tal com s’estableix en la present Notificació de privacitat.

La informació personal que recollim pot incloure dades de contacte com el seu nom, adreça, número de telèfon o adreça de correu electrònic, identificacions (NIF. CIF, altres) o passaports d’usuaris i maneres de preferència de contacte. També pot incloure informació professional, com el seu lloc de treball, departament o funció, així com la naturalesa de la seva sol·licitud o comunicació.

Quan vostè adquireix productes o serveis de Selcovi, podem recopilar informació relativa a la transacció així com dades de facturació.

Podem utilitzar aquesta informació per als següents propòsits, entre d’altres:

 • Oferir-productes i serveis de Selcovi i processar transaccions.
 • Respondre a les seves peticions o oferir-li informació sol·licitada per vostè.
 • Enviar-li informació administrativa o relativa al seu compte.
 • Augmentar la confiança en el servei o millorar les característiques i la funcionalitat.
 • Millorar la seguretat, vigilar i verificar la identitat o l’accés als serveis, combatre els correus no desitjats i altres riscos de programari maliciós (malware) o de seguretat.
 • Oferir-comunicacions comercials i promocionals (de conformitat amb la llei).
 • Constatar l’eficàcia de les campanyes comercials i promocionals.
 • Publicar testimonis (sota el seu consentiment previ).
 • Dirigir controls de qualitat i formació del personal.
 1. Informació que recopilem de forma automàtica Respecte al seu ús dels llocs web o correus comercials de Selcovi:

Recopilem de forma automàtica determinada informació quan vostè utilitza o accedeix a tals Propietats en línia. Aquesta informació no revela necessàriament la seva identitat de manera directa, però pot incloure informació sobre el dispositiu concret que vostè està utilitzant, com el model de maquinari, la versió del sistema operatiu, el navegador web (Firefox, Safari o Internet Explorer) i la seva adreça de protocol d’Internet (IP) / direcció MAC / identificador de dispositiu. En alguns països, inclòs l’Espai Econòmic Europeu, aquesta informació es pot considerar informació personal d’acord amb les lleis aplicables en matèria de protecció de dades.

Així mateix podem recopilar i emmagatzemar determinada informació en registres del servidor com: estadístiques sobre les seves activitats en les Propietats en línia;informació sobre la manera en què vostè va accedir i va utilitzar la Propietat en línia; la seva adreça d’IP; el tipus de dispositiu i els números d’identificació única de dispositiu, informació d’esdeveniments del dispositiu (com bloquejos, activitat del sistema i configuració de maquinari, tipus d’explorador, llengua del navegador, data i hora de la seva petició i URL de referència); ubicació geogràfica àmplia (per exemple, ubicació a nivell de país o de ciutat), i altres dades tècniques recopilades a través de galetes, etiquetes píxel i altres tecnologies similars que identifiquen el seu explorador de forma única. També podem recopilar informació sobre la manera en què el seu dispositiu ha interactuat amb el nostre lloc web, incloent-hi les pàgines a les que ha accedit i els vincles que ha premut. En alguns països, inclòs l’Espai Econòmic Europeu, aquesta informació es pot considerar informació personal d’acord amb les lleis aplicables en matèria de protecció de dades.

Per obtenir informació addicional sobre el nostre ús de galetes i d’altres tecnologies de seguiment similars, consulteu la nostra Notificació de cookies.

Podem utilitzar aquesta informació per als següents propòsits, entre d’altres:

 • Respondre a les seves peticions o oferir-li informació sol·licitada per vostè.
 • Conèixer millor als nostres clients i usuaris finals, i saber de quina manera utilitzen els productes i interactuen amb la Propietat en línia.
 • Millorar la seguretat, vigilar i verificar la identitat o l’accés als serveis, combatre els correus no desitjats i altres riscos de programari maliciós (malware) o de seguretat.
 • Oferir-comunicacions comercials i promocionals (de conformitat amb la llei).
 • Constatar l’eficàcia de les campanyes comercials ii promocionals.
 • Comunicar amb vostè en relació amb els nostres esdeveniments o esdeveniments dels nostres proveïdors.

SEGONA PART: COM COMPARTIM LA SEVA INFORMACIÓ

 

Prenem les mesures oportunes perquè a la seva informació personal només puguin accedir els que veritablement tinguin necessitat de fer-ho per poder complir amb les seves tasques i obligacions, i compartir-la amb tercers que tinguin la finalitat legítim d’accedir a aquesta informació. Podem compartir la seva informació personal amb tercers en les següents circumstàncies:

 • Proveïdors de serveis: Podem compartir la seva informació amb tercers, com a venedors, consultors, agents i altres proveïdors de serveis que treballen en el nostre nom. Exemples de tals tercers inclouen venedors i proveïdors de serveis que proporcionin assistència en tasques de màrqueting, facturació, processament de pagaments amb targeta de crèdit, anàlisi i informació de dades, assistència tècnica i atenció al client. Llevat que es descrigui en la present Notificació de privacitat, no compartim, venem, lloguem ni comercialitzem cap informació personal seva amb tercers per a fins promocionals propis d’aquests.
 • Representants Comercials: Podem oferir als nostres clients actuals i potencials informació sobre Selcovi així com sobre els seus productes i serveis.
 • Empreses afiliades de Selcovi: Podem compartir la seva informació amb les nostres empreses col·laboradores Marc Osete Ruiz i Agustí Masses Fraiz. Aquesta informació es pot compartir i utilitzar-se per prestar serveis, assistència i per a qualsevol altre objectiu que puguin descriure en la present Notificació de privacitat.
 • Interessos vitals: Podem divulgar informació quan ho considerem necessari per protegir els interessos vitals de qualsevol persona.
 • Compliment amb la llei o amb qualsevol òrgan d’execució de la llei, organisme regulador, institució governamental, tribunal o tercer competent: Podem divulgar informació quan considerem que aquesta divulgació és necessària o respon a les exigències per part de: i) la llei o la normativa, de cara a complir amb un procés legal o petició governamental (també per respondre davant les autoritats públiques de seguiment de la seguretat nacional o exigències d’execució de la llei); ii) per exercir, establir o defensar els nostres drets legals.
 • Transferència d’informació entre empreses: Podem compartir o transferir la seva informació en relació amb, o durant les negociacions de, qualsevol fusió, compra d’actius empresarials, finançament, adquisició, dissolució, reorganització empresarial o un procediment similar. Informarem a potencials compradors que la seva informació només podrà utilitzar-se amb acord amb la present Notificació de privacitat.
 • Consentiment previ del sol·licitant: Previ consentiment per la seva banda, podem divulgar la seva informació personal per a qualsevol fi.

TERCERA PART: SEGURETAT I CONFIDENCIALITAT

 

Selcovi manté (i exigeix que els seus proveïdors de serveis i representants també mantinguin) les mesures oportunes a nivell organitzatiu i tècnic per protegir la seguretat i la confidencialitat de qualsevol informació personal que processem. Així per exemple, Selcovi empra controls d’accés físic, tallafocs d’Internet, detecció d’intrusions i supervisió de xarxes en funció de la naturalesa de la informació i de l’abast del processament. Al personal de Selcovi que pugui tenir accés a informació personal se li demana que mantingui aquesta informació de forma confidencial.

No obstant això, cap procediment o protocol de seguretat pot garantir que sigui segur al 100%, per la qual cosa li recomanem que vagi amb compte a l’hora de divulgar informació personal en línia i faci ús d’eines de fàcil accés, com a tallafocs d’Internet, antivirus i programes anti spyware, així com altres tecnologies similars per protegir a Internet.

QUARTA PART: ELS SEUS DRETS DE PRIVACITAT

 

Actualització de la seva informació: Si voleu actualitzar la informació personal que ens ha facilitat, poseu-vos en contacte amb Selcovi mitjançant correu electrònic rgpd@selcovi.cat o bé per correu ordinari a Selcovi-2011, SL, C / Nou de Valldaura, 6 sota – 08241 Manresa (Barcelona).

Comunicacions comercials: Vostè pot optar per no rebre comunicacions comercials de part de Selcovi pot enviar un correu electrònic a rgpd@selcovi.cat o també pot fer clic a «cancel·lar subscripció» en qualsevol comunicació comercial que li enviem per correu electrònic o bé per correu ordinari a Selcovi-2011, SL, C / Nou de Valldaura, 6 sota – 08241 Manresa (Barcelona).

Drets addicionals per al EEE i altres territoris determinats: Si vostè resideix en determinats territoris (com l’Espai Econòmic Europeu), tindrà dret a exercir certs drets de privacitat que estiguin disponibles en virtut de les lleis aplicables en tals territoris. Nosaltres processarem la seva petició d’acord amb les lleis aplicables en matèria de protecció de dades. És possible que necessitem retenir certa informació amb fins de conservació de registres o per completar transaccions que vostè va iniciar abans de demanar qualsevol eliminació.

 • Dret a declinar o retirar el consentiment: Per processar determinada informació personal seva, podem basar-nos en el seu consentiment. En aquest cas, vostè té dret a declinar o retirar el seu consentiment en qualsevol moment. Això no afectarà la legitimitat del processament basat en altres consentiments anteriors a la seva retirada.
 • Dret d’accés: Vostè té dret a accedir a la informació personal que mantenim sobre vostè.
 • Dret de supressió: En determinades circumstàncies, vostè tindrà dret a suprimir informació personal que mantinguem sobre vostè (si, per exemple, ha deixat de ser necessària per als fins per als quals es va recopilar en un principi, tenint en compte els períodes que la llei estableix).
 • Dret a objectar el processament: Vostè té dret a sol·licitar que Selcovi deixi de processar la seva informació personal o d’enviar-li comunicacions comercials.
 • Dret de rectificació: Vostè té dret a exigir que corregim qualsevol informació personal que no sigui precisa o que estigui incompleta.
 • Dret a restringir el processament: Vostè té dret a exigir que restringim el processament de la seva informació personal en determinades circumstàncies (per exemple, quan vostè consideri que la informació personal que mantenim sobre vostè no és precisa o no la mantenim de forma legal).

Si desitja exercir algun dels drets anteriors, contacti amb nosaltres per correu electrònic a rgpd@selcovi.cat , perquè puguem considerar la seva sol·licitud d’acord amb la llei aplicable. Per tal de protegir la seva privacitat i seguretat, podem prendre mesures per verificar la seva identitat abans de satisfer aquesta petició.

CINQUENA PART: UNA ALTRA INFORMACIÓ

 

Quant de temps conservem la seva informació

 

Podrem conservar la informació personal que recopilem sobre vostè en la mesura que tinguem la necessitat empresarial legítima de fer-ho o en tant que sigui necessari per complir amb les finalitats que es descriuen en aquesta Notificació de privacitat, llevat que es requereixi un període de conservació superior o que ho permeti la llei (amb fins fiscals, legals, comptables o altres). Vostè pot sol·licitar-nos en qualsevol moment que eliminem la seva informació personal (per a més informació, vegeu «Els seus drets de privacitat»), en el cas nosaltres considerarem la seva petició d’acord amb les lleis aplicables.

En la mesura que no tinguem la necessitat empresarial legítima de processar la seva informació personal, la eliminarem o passarà a ser anònima i, si això no fos possible (per exemple perquè la seva informació personal s’ha emmagatzemat en arxius de còpia de seguretat), la emmagatzemarem de manera segura i la aïllarem de qualsevol procés, fins que sigui possible la seva eliminació.

Enllaços externes

 

El nostre lloc web i serveis poden proporcionar enllaços a altres llocs web a través de vincles directes. De la mateixa manera, altres llocs web poden contenir vincles al lloc web o als serveis d’Selcovi.

Selcovi no controla aquests llocs ni les seves pràctiques de privacitat, que poden diferir de la Notificació de privacitat de Selcovi. No avalem ni fem cap manifestació sobre llocs web de tercers. La informació personal que triï facilitar a altres parts no relacionades no estarà coberta per la present Notificació de privacitat. Us recomanem que revisi les notificacions de privacitat referents a aquests altres llocs, serveis i aplicacions per tal de tenir un coneixement clar de com es recopilarà i utilitzarà la seva informació.

Canvis en la present Notificació de privacitat

 

Selcovi revisarà i actualitzarà aquesta Notificació de privacitat periòdicament per tal de donar resposta a possibles canvis legals, tècnics i de desenvolupament empresarial. En cas de fer canvis substancials sobre aquesta Notificació de privacitat, adoptarem les mesures oportunes per a informar-lo de forma concorde a la importància dels canvis que fem i d’acord amb la llei aplicable. Us recomanem que revisi amb freqüència aquesta Notificació de privacitat per mantenir-se informat de la forma en què Selcovi protegeix la seva informació.

SISENA PART: COM CONTACTAR AMB NOSALTRES

 

Si té alguna pregunta o dubte en relació amb la present Notificació de privacitat, pot enviar-nos un correu electrònic a rgpd@selcovi.cat o dirigir-se a nosaltres per correu postal a la següent adreça: Selcovi-2011, SL, C / Nou de Valldaura, 6 sota – 08241 – Manresa – Barcelona – Espanya